Workshops

Filters

Tonen 1-3 van 4 producten

Toon 3/6/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-3 of 4 products

 • xtra cool challenge

  Xtra Cool Challenge

  De ultieme uitdaging na een maand lang koud douchen! Je hebt een maand lang de koude kraan weerstaan en merkt de positieve impact. Dit is de volgende stap om kracht uit koude te blijven putten. Leer technieken voor ademhaling, kom fysiek in actie en ervaar hoe ook jij een ijsbad aan kan. Je krijgt meer controle over je lichaam met als resultaat dat je jezelf krachtiger, fitter en energieker voelt. Geef jouw Cool Challenge een Xtra zetje op:
  60,00 incl. BTW
 • Combo koudetraining incl. boek koud kunstje
  koudetraining workshop inclusief boek koud kunstje

  Koudetraining, incl. Koud Kunstje

  Icebreaker Koudetraining in combinatie met het boek Koud Kunstje. Na de workshop ontvang je het boek waarin de theorie achter koudetraining uitvoerig beschreven staat en je het verhaal van Wim Hof nog eens kunt nalezen. Invulling van de workshop is gelijk aan onze andere Icebreaker-workshop. Scroll naar beneden voor de beschrijving. Kies een dag waarop je de workshop wilt volgen om je bestelling te plaatsen.
  89,00 incl. BTW
 • Icebreaker koudetraining workshop Wim Hof Methode
  Iceman Icetraining workshop

  Icebreaker — Koudetraining Basis

  Icebreaker Koudetraining Basis, is geschikt voor beginners die de positieve effecten van koude, ademhaling en meditatie willen ervaren. Op natuurlijke wijze je gezondheid een boost geven? Hier leer je hoe. Krijg meer controle over je lichaam en kalmeer op effectieve wijze je geest. Kies een dag waarop je de workshop wilt volgen om je bestelling te plaatsen.
  85,00 incl. BTW
  4.67 van 5